Swimmer Putih

dari USD$50.00
Reka bentuk sandal Swimmer adalah berdasarkan reka bentuk sandal Salt-Water Original yang menampilkan anyaman kulit di bahagian atas dengan tali pergelangan kaki bergancu. Perbezaannya ialah sandal Swimmer mempunyai luas kawasan penyarungan kaki yang lebih sempit dan sama seperti semua Sandal Sun-San, Sandal Swimmer dilengkapi tapak sandal berspan yang lembut dengan gancu kalis karat. Sandal ini juga boleh dipakai di dalam air dan dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Sandal Swimmer berwarna putih ialah sandal percutian musim panas yang hebat. Selesa, tahan lasak dan bergaya. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Swimmer menampilkan anyaman kulit di bahagian jari kaki dengan tali pergelangan kaki bergancu. Dengan keluasan kaki yang lebih sempit daripada Salt-Water Original dan oleh kerana bahagian hadapan yang tidak boleh dilaraskan, sandal ini tidak sesuai untuk kaki yang sangat tirus atau sangat lebar.

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Dipakai di dalam air, dan ke mana-mana sahaja, gaya kasut musim panas ini merupakan salah satu daripada sandal klasik anak-anak kita."