Swimmer Sawo Matang

dari USD$50.00
Berdasarkan reka bentuk Salt-Water asal yang menampilkan tenunan kulit di bahagian atas dan tali boleh laras mengelilingi pergelangan kaki. Perbezaannya ialah sandal Swimmer mempunyai luas kawasan penyarungan kaki yang lebih sempit dan sama seperti semua Sandal Sun-San, sandal ini dilengkapi tapak sandal uretana berspan dengan gancu kalis karat. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal Swimmer ialah kasut air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Sandal Swimmer berwarna sawo matang ialah kasut musim panas yang klasik, amat sesuai untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Swimmer menampilkan anyaman kulit di bahagian jari kaki dengan tali pergelangan kaki bergancu. Dengan keluasan kaki yang lebih sempit daripada Salt-Water Original dan oleh kerana bahagian hadapan yang tidak boleh dilaraskan, sandal ini tidak sesuai untuk kaki yang sangat tirus atau sangat lebar.

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Dipakai di dalam air, dan ke mana-mana sahaja, gaya kasut musim panas ini merupakan salah satu daripada sandal klasik anak-anak kita."