Warna M2M

Swimmer Perak

dari USD$65.00
Sandal Swimmer berwarna perak ialah sebahagian daripada siri premium kami. Sandal ini berwarna metalik perak pucat yang menawan dan sangat sesuai untuk pesta musim panas dan aktiviti yang menyeronokkan di pantai. Sandal Sun-San Swimmer menampilkan anyaman yang indah di bahagian atas dan tali pergelangan kaki praktikal. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sama seperti semua Sandal Sun-San, sandal Swimmer dilengkapi tapak sandal uretana berspan dengan gancu kalis karat pengenalan. Sandal ini diperbuat daripada kulit tapi yang telah dirawat untuk dipakai juga di dalam air sebagai kasut air dan dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Swimmer menampilkan anyaman kulit di bahagian jari kaki dengan tali pergelangan kaki bergancu. Dengan keluasan kaki yang lebih sempit daripada Salt-Water Original dan oleh kerana bahagian hadapan yang tidak boleh dilaraskan, sandal ini tidak sesuai untuk kaki yang sangat tirus atau sangat lebar.

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Dipakai di dalam air, dan ke mana-mana sahaja, gaya kasut musim panas ini merupakan salah satu daripada sandal klasik anak-anak kita."