Swimmer Emas Ros Merah

dari USD$55.00
Sandal Swimmer menampilkan tenunan kulit di bahagian jari kaki dengan tali pergelangan kaki bergancu untuk pelarasan yang mudah. Berdasarkan reka bentuk Sandal Salt-Water asli yang telah wujud sejak tahun 1940-an, sandal Sun-San Swimmer dilapik di atas tapak sandal uretana yang dilapisi dengan kulit dan menghasilkan bentuk kaki pengguna apabila dipakai berulang kali. Sandal Sun-San Swimmer berwarna emas ros merah kami adalah cara yang sempurna untuk dipakai sedondon dengan anak kecil anda dan sebagai sandal pengiring pengantin yang hebat. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Swimmer menampilkan anyaman kulit di bahagian jari kaki dengan tali pergelangan kaki bergancu. Dengan keluasan kaki yang lebih sempit daripada Salt-Water Original dan oleh kerana bahagian hadapan yang tidak boleh dilaraskan, sandal ini tidak sesuai untuk kaki yang sangat tirus atau sangat lebar.

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Dipakai di dalam air, dan ke mana-mana sahaja, gaya kasut musim panas ini merupakan salah satu daripada sandal klasik anak-anak kita."