Swimmer Merah

USD$50.00 USD$35.00
Sandal Swimmer merah kami ialah pilihan yang popular untuk kasut musim panas kanak-kanak. Menampilkan tenunan kulit di bahagian atas dan tali pergelangan kaki boleh laras, sama seperti semua Sandal Sun-San, Sandal Swimmer dilengkapi tapak sandal uretana berspan dengan gancu kalis karat. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal ini juga boleh dipakai di dalam air dan dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Kasut percutian kanak-kanak yang hebat.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Swimmer menampilkan anyaman kulit di bahagian jari kaki dengan tali pergelangan kaki bergancu. Dengan keluasan kaki yang lebih sempit daripada Salt-Water Original dan oleh kerana bahagian hadapan yang tidak boleh dilaraskan, sandal ini tidak sesuai untuk kaki yang sangat tirus atau sangat lebar.

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Dipakai di dalam air, dan ke mana-mana sahaja, gaya kasut musim panas ini merupakan salah satu daripada sandal klasik anak-anak kita."