Swimmer Piuter

USD$55.00 USD$38.50
Reka bentuk sandal Swimmer berasaskan Salt-Water asli yang menampilkan reka bentuk anyaman kulit dengan tali pergelangan kaki bergancu boleh laras. Sebagai sebahagian daripada siri Sandal Sun-San, sandal Swimmer dilengkapi tapak yang lembut dan berenjut dengan gancu kalis karat. Sandal ini boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut dan merupakan kasut air. Edisi piuter logam ini akan menyerlahkan anak anda apabila berdiri di khalayak ramai dalam cara yang sebaik mungkin. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Swimmer menampilkan anyaman kulit di bahagian jari kaki dengan tali pergelangan kaki bergancu. Dengan keluasan kaki yang lebih sempit daripada Salt-Water Original dan oleh kerana bahagian hadapan yang tidak boleh dilaraskan, sandal ini tidak sesuai untuk kaki yang sangat tirus atau sangat lebar.

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Dipakai di dalam air, dan ke mana-mana sahaja, gaya kasut musim panas ini merupakan salah satu daripada sandal klasik anak-anak kita."