Swimmer Biru Kelasi

USD$50.00 USD$42.50
Swimmer berwarna biru kelasi ialah sebahagian daripada siri Sandal Sun-San kami. Sandal ini termasuk kulit kalis air pengenalan kami, tapak sandal berspan yang lembut dan gancu kalis karat. Sama seperti Sandal Salt-Water Original, sandal ini mempunyai anyaman kulit di bahagian atas yang kelihatan begitu rumit dengan tali pergelangan lali bergancu. Sandal ini juga boleh dipakai di dalam air dan dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Swimmer berwarna biru kelasi ialah sandal musim panas yang klasik dan amat sesuai untuk dipakai sedondon dengan si kecil anda.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Swimmer menampilkan anyaman kulit di bahagian jari kaki dengan tali pergelangan kaki bergancu. Dengan keluasan kaki yang lebih sempit daripada Salt-Water Original dan oleh kerana bahagian hadapan yang tidak boleh dilaraskan, sandal ini tidak sesuai untuk kaki yang sangat tirus atau sangat lebar.

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Dipakai di dalam air, dan ke mana-mana sahaja, gaya kasut musim panas ini merupakan salah satu daripada sandal klasik anak-anak kita."