Swimmer Wain Klaret

dari USD$50.00

Sun-San Swimmer didasarkan pada sandal Salt-Water Original yang ikonik yang memaparkan bahagian atas anyaman kulit dan tali pergelangan kaki yang boleh disesuaikan. Semua Sandal Sun-San terbuat dari kulit kalis air 100% dan sandal sol lembut yang spongy - bagus untuk dicetak hingga kaki tumbuh. Semua ukuran kanak-kanak dibuat dengan pengancing velcro di bawah gesper palsu di tali pergelangan kaki untuk kemudahan harian Mereka juga boleh dicuci tangan dengan pencuci lembut. Claret Swimmer adalah kasut musim panas klasik, bagus untuk budak lelaki dan perempuan.

Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Swimmer menampilkan anyaman kulit di bahagian jari kaki dengan tali pergelangan kaki bergancu. Dengan keluasan kaki yang lebih sempit daripada Salt-Water Original dan oleh kerana bahagian hadapan yang tidak boleh dilaraskan, sandal ini tidak sesuai untuk kaki yang sangat tirus atau sangat lebar.

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Dipakai di dalam air, dan ke mana-mana sahaja, gaya kasut musim panas ini merupakan salah satu daripada sandal klasik anak-anak kita."