Sweetheart Putih

dari USD$50.00

Sandal yang menawan dengan bahagian tepi berkeluk dan potongan bentuk hati. Sweetheart ialah sandal bertali dengan dua gancu boleh laras sepenuhnya pada kedua-dua tali jari kaki dan pergelangan kaki. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Pernahkah kami menyebut bahawa sandal Sweetheart adalah kalis air sepenuhnya? Semua sandal dalam siri Sandal Sun-San dilengkapi tapak sandal uretana berspan yang lembut dengan gancu kalis karat, dan sandal ini boleh dipakai di dalam air dan dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Sandal putih ini ialah sandal musim panas yang sempurna untuk anak anda - dan boleh menjadi kasut pengiring pengantin yang mengagumkan!

Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Sweetheart boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan pergelangan kaki bergancu. Sama teguh dan lasak seperti Surfer tapi lebih sedikit mempamerkan ciri kegadisan. Amat sesuai untuk semua bentuk kaki. Sila ambil perhatian bahawa disebabkan bahagian tepi berketak kami cadangkan sandal dilembutkan dalam air sebelum dipakai. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal yang cantik dan praktikal, sandal kanak-kanak ini mempunyai potongan bentuk hati dan keriting di bahagian tepi untuk mencipta sandal yang paling manis."