Warna M2M

Sweetheart Perak

USD$55.00 USD$38.50
Sandal Sweetheart ialah sandal yang sungguh comel dengan potongan bentuk hati dan bahagian tepi berkeluk yang sangat cantik. Sandal Sweetheart perak ialah sandal yang boleh dilaraskan sepenuhnya dengan gancu boleh laras mengelilingi kaki dan gancu pergelangan kaki faux. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Semua sandal dalam siri Sun-San dilengkapi tapak sandal uretana berspan yang lembut dan selesa dengan gancu kalis karat. Sama seperti semua Sandal Salt-Water kami, sandal ini merupakan 100% kasut kalis air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Kemasan metalik perak yang lembut ialah sandal acara khas yang sempurna untuk gadis kecil anda.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Sweetheart boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan pergelangan kaki bergancu. Sama teguh dan lasak seperti Surfer tapi lebih sedikit mempamerkan ciri kegadisan. Amat sesuai untuk semua bentuk kaki. Sila ambil perhatian bahawa disebabkan bahagian tepi berketak kami cadangkan sandal dilembutkan dalam air sebelum dipakai. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal yang cantik dan praktikal, sandal kanak-kanak ini mempunyai potongan bentuk hati dan keriting di bahagian tepi untuk mencipta sandal yang paling manis."