Sweetheart Kuning Berkilat

dari USD$55.00

Sweetheart ialah Sandal yang sangat cantik dengan potongan bentuk hati dan tepi bergigi. Sandal strap berkembar ini boleh laras sepenuhnya dengan kedua-dua tali kaki dan buku lali untuk membantu mencari yang paling sesuai untuk sandal kanak-kanak perempuan anda. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan pengancing velcro di bawah gesper palsu di seluruh tali buku lali untuk kemudahan seharian. Keseluruhan rangkaian Sandal Sun-San didatangkan pada tapak lembut uretana span dengan gesper kalis karat. Seperti semua Sandal Air Garam, ia boleh dipakai di dalam air dan dicuci dengan tangan dengan detergen lembut. The Sweetheart dalam warna kuning paten berkilat adalah salah satu sandal terlaris kami. Matahari sentiasa bersinar apabila anda memakai Kekasih kuning anda!

Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Sweetheart boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan pergelangan kaki bergancu. Sama teguh dan lasak seperti Surfer tapi lebih sedikit mempamerkan ciri kegadisan. Amat sesuai untuk semua bentuk kaki. Sila ambil perhatian bahawa disebabkan bahagian tepi berketak kami cadangkan sandal dilembutkan dalam air sebelum dipakai. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal yang cantik dan praktikal, sandal kanak-kanak ini mempunyai potongan bentuk hati dan keriting di bahagian tepi untuk mencipta sandal yang paling manis."