Sweetheart Merah Jambu Berkilat

dari USD$65.00
Sandal Sun-San Sweetheart kami ditakrifkan dengan bahagian tepi berkeluk yang cantik dan potongan bentuk hati yang rumit. Sandal ini mempunyai dua gancu dengan tali pergelangan kaki dan jari kaki boleh laras sepenuhnya untuk membantu mencari padanan yang sempurna untuk kaki yang semakin membesar. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Boleh dipakai sebagai kasut air dan diperbuat daripada kulit kalis air, gancu kalis karat dan tapak sandal yang lembut. Sweetheart ini ialah sebahagian daripada siri premium kami dan terdapat dalam kemasan merah jambu lembut berkilat. Ini merupakan sandal musim panas yang sangat istimewa untuk si kecil yang sangat istimewa buat anda.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Sweetheart boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan pergelangan kaki bergancu. Sama teguh dan lasak seperti Surfer tapi lebih sedikit mempamerkan ciri kegadisan. Amat sesuai untuk semua bentuk kaki. Sila ambil perhatian bahawa disebabkan bahagian tepi berketak kami cadangkan sandal dilembutkan dalam air sebelum dipakai. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal yang cantik dan praktikal, sandal kanak-kanak ini mempunyai potongan bentuk hati dan keriting di bahagian tepi untuk mencipta sandal yang paling manis."