Sweetheart Fuchsia Berkilat

dari USD$55.00
Sandal Sun-San yang menawan dengan potongan bentuk hati dan bahagian tepi berkeluk. Sandal Sweetheart ialah sandal bertali dua boleh laras sepenuhnya pada kedua-dua jari kaki dan pergelangan kaki. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Bahagian atas yang diperbuat daripada kulit berwarna fuchsia berkilat dilengkapi tapak sandal uretana berspan yang lembut dengan gancu kalis karat pengenalan kami. Sandal ini boleh dipakai di dalam air dan dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Sweetheart berwarna merah jambu fuchsia terang adalah sebahagian daripada siri premium kami. Ini ialah sandal merah jambu yang bersinar dalam kemasan berkilat.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Sweetheart boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan pergelangan kaki bergancu. Sama teguh dan lasak seperti Surfer tapi lebih sedikit mempamerkan ciri kegadisan. Amat sesuai untuk semua bentuk kaki. Sila ambil perhatian bahawa disebabkan bahagian tepi berketak kami cadangkan sandal dilembutkan dalam air sebelum dipakai. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal yang cantik dan praktikal, sandal kanak-kanak ini mempunyai potongan bentuk hati dan keriting di bahagian tepi untuk mencipta sandal yang paling manis."