Sweetheart Emas Ros Merah

dari USD$55.00
Temui sandal Sun-San Sweetheart berwarna emas ros merah - sandal untuk gadis cantik dengan potongan bentuk hati dan bahagian tepi berkeluk. Semua sandal dalam siri Sandal Sun-San dilengkapi tapak sandal uretana berspan yang lembut dan selesa dengan gancu kalis karat. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal ini boleh dipakai di dalam air dan dibasuh dengan cucian mesin menggunakan air sejuk. Sandal Sweetheart boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan pergelangan kaki bergancu. Edisi Emas Ros Merah ini ialah sebahagian daripada siri Premium dan sungguh anggun untuk dipakai semasa menghadiri pesta dan acara.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Sweetheart boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan pergelangan kaki bergancu. Sama teguh dan lasak seperti Surfer tapi lebih sedikit mempamerkan ciri kegadisan. Amat sesuai untuk semua bentuk kaki. Sila ambil perhatian bahawa disebabkan bahagian tepi berketak kami cadangkan sandal dilembutkan dalam air sebelum dipakai. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal yang cantik dan praktikal, sandal kanak-kanak ini mempunyai potongan bentuk hati dan keriting di bahagian tepi untuk mencipta sandal yang paling manis."