Sweetheart Merah

USD$50.00 USD$35.00
Semua sandal dalam siri Sandal Sun-San kami diperbuat daripada 100% kulit kalis air, gancu kalis karat dan dilengkapi tapak sandal yang lembut dan berenjut. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sweetheart merupakan edisi yang hebat kepada keluarga. Dengan potongan bentuk hati dan bahagian tepi yang berkeluk, sandal ini merupakan edisi yang sempurna untuk ditambah kepada pakaian anak perempuan anda. Sandal Sweetheart boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki bergancu dan tali pergelangan kaki. Seperti yang kita lihat dipakai oleh anak-anak selebriti Honor Warren dan Olive Barrymore - anak perempuan Jessica Alba dan Drew Barrymore - sandal Sweetheart berwarna merah ialah pilihan yang sangat popular.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Sweetheart boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan pergelangan kaki bergancu. Sama teguh dan lasak seperti Surfer tapi lebih sedikit mempamerkan ciri kegadisan. Amat sesuai untuk semua bentuk kaki. Sila ambil perhatian bahawa disebabkan bahagian tepi berketak kami cadangkan sandal dilembutkan dalam air sebelum dipakai. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal yang cantik dan praktikal, sandal kanak-kanak ini mempunyai potongan bentuk hati dan keriting di bahagian tepi untuk mencipta sandal yang paling manis."