Sweetheart Emas

USD$55.00 USD$46.75
Sandal Sweetheart berwarna emas adalah sebahagian daripada siri premium kami dan dilengkapi kemasan metalik emas pucat dan lembut - kasut yang sempurna untuk gadis kecil anda. Sandal cantik ini sangat menawan dan tahan lama dengan potongan bentuk hati, bahagian tepi yang berkeluk dan tapak sandal yang lembut dan berenjut. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal Sweetheart ini boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan pergelangan kaki bergancu. Sama seperti semua sandal Sun-San yang lain, sandal ini boleh dipakai sebagai kasut air dan dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Sandal Musim Panas yang sangat istimewa.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Sweetheart boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan pergelangan kaki bergancu. Sama teguh dan lasak seperti Surfer tapi lebih sedikit mempamerkan ciri kegadisan. Amat sesuai untuk semua bentuk kaki. Sila ambil perhatian bahawa disebabkan bahagian tepi berketak kami cadangkan sandal dilembutkan dalam air sebelum dipakai. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal yang cantik dan praktikal, sandal kanak-kanak ini mempunyai potongan bentuk hati dan keriting di bahagian tepi untuk mencipta sandal yang paling manis."