Sweetheart Wain Klaret

dari USD$60.00

Sandal Sweetheart ialah sandal yang sangat bergaya untuk gadis kecil anda. Reka bentuk yang cantik dan juga praktikal - semua sandal dalam siri Sandal Sun-San dilengkapi tapak sandal uretana berspan yang lembut dan selesa dengan gancu kalis karat. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal ini boleh dipakai di dalam air dan dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Sandal yang sangat cantik ini dengan potongan bentuk hati dan bahagian tepi berkeluk kini terdapat berwarna Wain Klaret, rona warna burgundy gelap - pilihan sempurna untuk pengikut fesyen setia mini anda.

Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Sweetheart boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan pergelangan kaki bergancu. Sama teguh dan lasak seperti Surfer tapi lebih sedikit mempamerkan ciri kegadisan. Amat sesuai untuk semua bentuk kaki. Sila ambil perhatian bahawa disebabkan bahagian tepi berketak kami cadangkan sandal dilembutkan dalam air sebelum dipakai. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal yang cantik dan praktikal, sandal kanak-kanak ini mempunyai potongan bentuk hati dan keriting di bahagian tepi untuk mencipta sandal yang paling manis."