Sweetheart Ceri

dari USD$65.00
Sandal Sun-San Sweetheart yang bercorak buah Ceri ialah sandal musim panas dua tali yang paling utama. Sandal Sweetheart kami dengan potongan bentuk hatinya yang menawan dan bahagian tepinya yang berkeluk menjadi lebih menawan dan manis lagi dengan hiasan ceri di atas! Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi tali pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sama seperti semua Sandal Sun-San yang lain, sandal ini merupakan kasut air yang diperbuat daripada kulit dan gancu kalis karat menjadikannya kasut percutian yang sempurna untuk kanak-kanak perempuan. Sandal ini boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Sweetheart boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan pergelangan kaki bergancu. Sama teguh dan lasak seperti Surfer tapi lebih sedikit mempamerkan ciri kegadisan. Amat sesuai untuk semua bentuk kaki. Sila ambil perhatian bahawa disebabkan bahagian tepi berketak kami cadangkan sandal dilembutkan dalam air sebelum dipakai. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal yang cantik dan praktikal, sandal kanak-kanak ini mempunyai potongan bentuk hati dan keriting di bahagian tepi untuk mencipta sandal yang paling manis."