Sweetheart Candy Red

dari USD$60.00
Sandal yang cantik dengan potongan bentuk hati dan bahagian tepi yang berkeluk. Sandal Sun-San Sweetheart boleh dilaraskan sepenuhnya dengan dua gancu di tali jari kaki dan pergelangan kaki. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Semua sandal dalam siri Sandal Sun-San dilengkapi tapak sandal uretana berspan yang lembut dan selesa dengan gancu kalis karat pengenalan kami. Sandal Sweetheart merah kandi menampilkan - kemasan hampir metalik - yang terang dan merupakan sandal Musim Panas yang sangat istimewa. Sandal ini juga boleh dipadankan sempurna dengan sandal asli merah kandi kami!
Baca lebih lanjut
Beritahu saya apabila sudah ada stok Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Sweetheart boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan pergelangan kaki bergancu. Sama teguh dan lasak seperti Surfer tapi lebih sedikit mempamerkan ciri kegadisan. Amat sesuai untuk semua bentuk kaki. Sila ambil perhatian bahawa disebabkan bahagian tepi berketak kami cadangkan sandal dilembutkan dalam air sebelum dipakai. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal yang cantik dan praktikal, sandal kanak-kanak ini mempunyai potongan bentuk hati dan keriting di bahagian tepi untuk mencipta sandal yang paling manis."