Classic Slide Putih

USD$75.00
Sandal Salt-Water Slide berwarna Putih ialah sandal musim panas. Ciri gancu kalis karat dan 100% kulit kalis air membuatkan sandal musim panas ini mesti menjadi milik anda pada musim ini. Sandal gelangsar kami dibuat berdasarkan reka bentuk gaya sandal klasik kami yang paling popular dan laris yang dilengkapi gancu boleh laras mengelilingi kaki tetapi tanpa tali pergelangan kaki menjadikannya mudah untuk menyarung masuk dan keluar. Pilihan sempurna untuk kolam renang dan latihan ketenangan yoga!
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Classic ialah sandal gelangsar dengan tali jari kaki boleh laras sepenuhnya. Ia pilihan bagus untuk menyesuaikan padanan yang sempit atau lebar. Sama seperti semua sandal dalam siri Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai kaki anda di belakang garis jahitan tapi pastikan tumit anda tidak terkeluar daripada bahagian tepi kerana sandal tidak ada tali pergelangan kaki. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Salt-Water Slide akan menjadi teman kolam renang anda yang setia pada musim panas ini. Satu sandal klasik yang akan menjadi kegilaan ramai pada masa depan."