Classic Slide Merah

USD$75.00
Sandal Saltie Slide telah terbukti menjadi kelengkapan percutian yang asas sejak pengeluaran permulaannya dan sandal gelangsar berwarna merah ini pasti menjadi barangan percutian asas pada musim panas. Berdasarkan gaya Classic dengan tali depan boleh laras tetapi tanpa tali pergelangan kaki membuatkannya mudah untuk sarung masuk dan keluar. Dari pejabat, ke pantai, untuk makan malam bersama kawan-kawan - sandal Salt-Water Slide berwarna merah benar-benar menjadi pilihan sandal untuk semua orang dan semua acara majlis.
Baca lebih lanjut
Beritahu saya apabila sudah ada stok Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Classic ialah sandal gelangsar dengan tali jari kaki boleh laras sepenuhnya. Ia pilihan bagus untuk menyesuaikan padanan yang sempit atau lebar. Sama seperti semua sandal dalam siri Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai kaki anda di belakang garis jahitan tapi pastikan tumit anda tidak terkeluar daripada bahagian tepi kerana sandal tidak ada tali pergelangan kaki. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Salt-Water Slide akan menjadi teman kolam renang anda yang setia pada musim panas ini. Satu sandal klasik yang akan menjadi kegilaan ramai pada masa depan."