Classic Slide Piuter

USD$75.00 USD$45.00
Temui Sandal Gelangsar Piuter. Berdasarkan gaya Classic dengan tali depan boleh laras tetapi tanpa tali pergelangan kaki membuatkannya mudah untuk sarung masuk dan keluar. Sandal ini menampilkan kelebihan yang sama seperti sandal lain dalam siri Sandal Salt-Water termasuk kulit kalis air, tapak sandal getah kemasan tangan dan gancu kalis karat. Sandal kulit logam senapang ini boleh dipadankan dengan pakaian kasual atau formal untuk gaya siang atau malam. Sandal ini menjadikan kasut acara perak yang hebat.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Classic ialah sandal gelangsar dengan tali jari kaki boleh laras sepenuhnya. Ia pilihan bagus untuk menyesuaikan padanan yang sempit atau lebar. Sama seperti semua sandal dalam siri Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai kaki anda di belakang garis jahitan tapi pastikan tumit anda tidak terkeluar daripada bahagian tepi kerana sandal tidak ada tali pergelangan kaki. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Salt-Water Slide akan menjadi teman kolam renang anda yang setia pada musim panas ini. Satu sandal klasik yang akan menjadi kegilaan ramai pada masa depan."