Classic Slide Biru Kelasi

USD$75.00 USD$60.00
Sandal Salt-Water Slide berwarna Biru Kelasi merupakan sandal yang paling sempurna untuk semua jenis pakaian. Bagaimanakah anda boleh menahan diri? Sandal gelangsar berwanra biru kelasi kalis air ini sesuai untuk semua jenis pengembaraan - dari bandar ke pantai anda boleh mengharapkan sandal ini dengan tapak sandal yang dijahit secara halus dan rapi untuk menguatkan ketahanan dalam perjalanan. Sama seperti semua Sandal Salt-Water, sandal gelangsar ini boleh dibasuh dengan tangan dalam air suam menggunakan detergen yang lembut dan direka bentuk untuk tahan lasak.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Classic ialah sandal gelangsar dengan tali jari kaki boleh laras sepenuhnya. Ia pilihan bagus untuk menyesuaikan padanan yang sempit atau lebar. Sama seperti semua sandal dalam siri Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai kaki anda di belakang garis jahitan tapi pastikan tumit anda tidak terkeluar daripada bahagian tepi kerana sandal tidak ada tali pergelangan kaki. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Salt-Water Slide akan menjadi teman kolam renang anda yang setia pada musim panas ini. Satu sandal klasik yang akan menjadi kegilaan ramai pada masa depan."