Classic Slide Hitam

USD$75.00 USD$60.00
Sandal Salt-Water Slide berwarna hitam merupakan sandal yang paling sempurna untuk semua jenis pakaian. Sandal ini praktikal dan tahan lasak serta cantik dan anggun, sandal gelangsar hitam ini menampilkan semua kelebihan kasut air Sandal Salt-Water kami. 100% kulit kalis air, tapak getah tervulkan dan gancu kalis karat menjadikan ini sandal wanita musim panas yang terunggul. Tali boleh laras mengelilingi kaki membantu memadankan kaki yang lebih lebar dan juga tirus.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Classic ialah sandal gelangsar dengan tali jari kaki boleh laras sepenuhnya. Ia pilihan bagus untuk menyesuaikan padanan yang sempit atau lebar. Sama seperti semua sandal dalam siri Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai kaki anda di belakang garis jahitan tapi pastikan tumit anda tidak terkeluar daripada bahagian tepi kerana sandal tidak ada tali pergelangan kaki. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Salt-Water Slide akan menjadi teman kolam renang anda yang setia pada musim panas ini. Satu sandal klasik yang akan menjadi kegilaan ramai pada masa depan."