Panduan Saiz

Sekiranya anda sudah biasa dengan saiz Amerika, sila ambil perhatian bahawa sandal Salt-Water / Sun-San bukan sandal dengan saiz AS yang tipikal. 

Untuk semua maklumat pensaizan, sila lihat senarai juntai bawah yang mudah digunakan pada produk pilihan anda yang termasuk penukaran UK, EU dan AS serta penukar CM yang berguna untuk si kecil anda. 

Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lanjut tentang teknologi padanan, sila lihat panduan berguna kami untuk membantu anda mencari sandal yang paling sesuai untuk kaki anda!

Sila baca cara setiap padanan model dalam pemerihalan di bawah. Ini adalah garis panduan umum dan sudah tentu saiz dan padanan tepat anda akhirnya akan bergantung pada keutamaan peribadi anda dan struktur keseluruhan kaki anda. Disebabkan ini kasut jenis yang terbuka di hujung jari kaki, pengguna suka memakainya dengan cara yang berbeza (jari kaki dekat dengan bahagian tepi / jauh sedikit dari bahagian tepi!)

Kasut kanak-kanak TIDAK semestinya dibeli dalam saiz yang lebih besar untuk memastikan sandal itu "boleh tahan lebih lama" kerana ciri tradisional jenama ini ialah ruang kakinya agak longgar. Dengan mana-mana siri sandal, jika anda dapati bahagian kaki anda berasa sakit atau melecet, celupkan kaki dan sandal anda ke dalam air (ya, betul!) dan pakainya sehingga ia kering. Ingat, setiap model boleh digunakan sebagai kasut berenang dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. 

Seawee

Versi mini sandal Surfer, lengkap dengan gancu jari kaki dan tali pergelangan kaki. Bahagian depan dan belakang boleh laras untuk menyesuaikan kaki yang lebar atau tirus. Celah tambahan dalam tali jari kaki memberikan kefleksibelan tambahan untuk mereka yang baru sahaja mula melangkah.

Sailor

Versi mini sandal Shark dengan hujung kaki bertutup dan tali pergelangan kaki. Sandal ini sesuai bagi kaki lebih tirus dan lebih pendek daripada sandal lain bagi siri sandal kanak-kanak bertatih. Tidak berapa sesuai bagi kaki yang lebih lebar.

Swimmer

Sandal Swimmer menampilkan anyaman kulit di bahagian jari kaki dengan tali pergelangan kaki bergancu. Dengan keluasan kaki yang lebih sempit daripada Salt-Water Original dan oleh kerana bahagian hadapan yang tidak boleh dilaraskan, sandal ini tidak sesuai untuk kaki yang sangat tirus atau sangat lebar.

Shark

Reka bentuk ini mempunyai tenunan di bahagian jari kaki bertutup separuh dan tumit. Sesuai dengan kaki yang lebih pendek dan tirus daripada kebanyakan model lain jadi sila pesan sekurang-kurangnya +1 dalam saiz ini. Tidak berapa sesuai bagi kaki yang lebih lebar.

Surfer

Sandal klasik anda yang unggul. Tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu boleh laras di atas tapak uretana. Sandal yang terbaik dalam semua aspek yang sesuai untuk semua bentuk kaki.

Sweetheart

Sandal Sweetheart boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan pergelangan kaki bergancu. Sama teguh dan lasak seperti Surfer tapi lebih sedikit mempamerkan ciri kegadisan. Amat sesuai untuk semua bentuk kaki. Sila ambil perhatian bahawa disebabkan bahagian tepi berketak kami cadangkan sandal dilembutkan dalam air sebelum dipakai. 

Original

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Classic

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

Classic Slide

Sandal Classic ialah sandal gelangsar dengan tali jari kaki boleh laras sepenuhnya. Ia pilihan bagus untuk menyesuaikan padanan yang sempit atau lebar. Sama seperti semua sandal dalam siri Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai kaki anda di belakang garis jahitan tapi pastikan tumit anda tidak terkeluar daripada bahagian tepi kerana sandal tidak ada tali pergelangan kaki. 

Shark Original 

Sandal Shark Original ialah versi dewasa Salt-Water bagi sandal Sun-San Shark. Sandal ini mempunyai tenunan di bahagian hujung kaki bertutup separuh dan lebih pendek dan lebih sempit sedikit daripada sandal lain dalam siri Salt-Water. Anda mungkin perlu menambahkan saiz. 

Retro

Sandal Retro mempunyai kesesuaian ruang kaki yang lebih sempit daripada Salt-Water Original. Sama seperti semua sandal kami, kulit yang digunakan akan 'longgar' secara semula jadi dari semasa ke semasa dan boleh dipakai di dalam air untuk membantu mempercepatkan proses tapi kami tidak mengesyorkan untuk kaki yang lebar. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

Retro Slide

Sandal Slide Retro mempunyai kesesuaian ruang kaki yang lebih sempit daripada sandal Salt-Water Original dan Classic Slide. Sama seperti semua sandal kami, kulit yang digunakan akan 'longgar' secara semula jadi dari semasa ke semasa dan boleh dipakai di dalam air untuk membantu mempercepatkan proses tapi kami tidak mengesyorkan untuk kaki yang lebar. Sama seperti semua sandal dalam siri Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai kaki anda di belakang garis jahitan tapi pastikan tumit anda tidak terkeluar daripada bahagian tepi kerana sandal tidak ada tali pergelangan kaki.  

Sekiranya anda masih ada pertanyaan sila e-mel kepada kami di [email protected]