Pemulangan

Sandal Sun-San & Salt-Water yang dibeli secara dalam talian dari kedai web kami boleh dikembalikan dalam tempoh 28 hari dari tarikh pembelian untuk pembayaran balik sepenuh daripada jumlah pembelian. Setelah menerima Sandal yang anda pulangkan di gudang kami, bayaran balik untuk jumlah pembelian akan dikeluarkan kepada anda dalam tempoh 14 hari perniagaan. Bayaran balik ini akan dikeluarkan melalui kaedah pembayaran yang sama yang digunakan semasa membuat pembelian asal. Kami tidak dapat membayar balik kepada akaun atau kad kredit yang berbeza. Semua barangan mesti dikembalikan dalam keadaan yang tidak digunakan dan disertakan dengan kotak asal dan pembungkusan.

Kami juga membenarkan pelanggan menukar item kepada gaya/warna/saiz yang berbeza tertakluk pada ketersediaan. Sila hubungi kami melalui borang Hubungi Kami kami sekiranya anda ingin memproses pertukaran dan kami akan dapat membantu mengaturkannya untuk anda.
Sila ambil perhatian, kami tidak menawarkan pertukaran dan/atau bayaran balik untuk item yang dibeli dalam tempoh promosi/jualan melainkan terdapat kerosakan.

Pemulangan Pelanggan Asia Tenggara dan Timur Tengah

Jika anda ingin memulangkan sepasang sandal yang dibeli dari kedai web kami, sila isikan borang yang anda terima dengan pesanan anda termasuk rujukan nombor pesanan dan kembalikannya melalui perkhidmatan penghantaran berekod kepada kami di:

Salt-Water Sandals Asia PTE Ltd
c/o Whitebox PTE Ltd
222 Tagore Lane
#02-18 TG Building
Singapore 787603

Sila ambil perhatian bahawa semua pemulangan hendaklah dikembalikan di dalam kotak kasut asal dengan pembungkusan luar. Jika pemulangan anda diterima dengan kotak kasut yang rosak, AS$5.00 akan ditolak daripada bayaran balik anda untuk menampung kos pembungkusan semula.

Kami tidak boleh memikul tanggungjawab/membayar balik bagi sebarang item yang hilang atau rosak, oleh itu, sila gunakan perkhidmatan yang boleh dijejaki dan simpan bukti penghantaran anda.

 

Maklumat Tambahan

Semua barangan hendaklah dikembalikan dalam keadaan yang tidak digunakan dan disertakan dengan kotak kasut dan pembungkusan asal. Jika pemulangan anda diterima dengan kotak kasut yang rosak, AS$5.00 akan ditolak daripada bayaran balik anda untuk menampung kos pembungkusan semula.

Sila pastikan anda mencuba kasut anda di kawasan yang mempunyai permaidani. Kami tidak akan menerima pemulangan kasut yang terdapat tanda pada tapak kasut. Keadaan produk adalah tertakluk kepada budi bicara Salt-Water.

Semua item yang dipulangkan hendaklah mengandungi maklumat mengenai pesanan (nama penuh/alamat e-mel/nombor pesanan/item yang dipulangkan) untuk memproses pembayaran balik anda.

Jangan gunakan kotak kasut sebagai pembungkusan luar kerana ia dikira sebagai sebahagian daripada unit yang dijual.

Pertukaran dan/atau bayaran balik adalah tidak dibenarkan sama sekali untuk item yang dibeli sepanjang tempoh promosi/jualan. Kami meminta anda menyemak semula saiz/pilihan anda sebelum membeli semasa promosi kerana kami tidak menerima pemulangan/penukaran barang promosi melainkan terdapat kerosakan.
Sekiranya anda cuba memulangkan/menukar item promosi yang tidak rosak, kami mempunyai hak untuk menghantar semula item ini kepada anda.