Pemulangan

Mengimport Notis Pengiriman dan Pemulangan - Coronavirus-19 mengemas kini 17/04/20

Pada masa ini, kami mengendalikan penghantaran Ecommerce seperti biasa tetapi pada kelajuan yang kurang untuk memastikan pasukan gudang kami selamat. Anda akan mendapat pesanan anda, tetapi mungkin mengambil masa 7-10 hari lebih lama daripada biasa, Tolong beri bersama kami semasa kami menyesuaikan diri dengan keadaan berubah setiap hari.

* KAMI SELESAI TIDAK MENERIMA PENYIMPANAN & telah memperpanjang tempoh pulangan selama 90 hari. Tolong jangan hantar item yang anda ingin balik sehingga JULY 2020.

Kami tidak akan bertanggungjawab untuk apa-apa pulangan dihantar sebelum tarikh ini kerana penghantaran telah dikurangkan di depo pulangan dan kami tidak dapat menjamin keselamatan mereka.

Sekiranya keadaan mudah, kami akan menghantar amaran. Sila terus dikemas kini melalui halaman T&C, Facebook kami atau menggunakan borang hubungan kami di laman web.

Kami sangat menyesal atas kesulitan tersebut.

 

Sandal Sun-San & Salt-Water yang dibeli secara dalam talian dari kedai web kami boleh dikembalikan dalam tempoh 28 hari dari tarikh pembelian untuk pembayaran balik sepenuh daripada jumlah pembelian. Setelah menerima Sandal yang anda pulangkan di gudang kami, bayaran balik untuk jumlah pembelian akan dikeluarkan kepada anda dalam tempoh 14 hari perniagaan. Bayaran balik ini akan dikeluarkan melalui kaedah pembayaran yang sama yang digunakan semasa membuat pembelian asal. Kami tidak dapat membayar balik kepada akaun atau kad kredit yang berbeza. Semua barangan mesti dikembalikan dalam keadaan yang tidak digunakan dan disertakan dengan kotak asal dan pembungkusan.

 

Pemulangan Pelanggan Asia Tenggara dan Timur Tengah

Jika anda ingin memulangkan sepasang sandal yang dibeli dari kedai web kami, sila isikan borang yang anda terima dengan pesanan anda termasuk rujukan nombor pesanan dan kembalikannya melalui perkhidmatan penghantaran berekod kepada kami di:

Salt-Water Sandals Asia PTE Ltd
c/o Whitebox PTE Ltd
222 Tagore Lane
#02-18 TG Building
Singapore 787603

Sila ambil perhatian bahawa semua pemulangan hendaklah dikembalikan di dalam kotak kasut asal dengan pembungkusan luar. Jika pemulangan anda diterima dengan kotak kasut yang rosak, AS$5.00 akan ditolak daripada bayaran balik anda untuk menampung kos pembungkusan semula.

Kami tidak boleh memikul tanggungjawab/membayar balik bagi sebarang item yang hilang atau rosak, oleh itu, sila gunakan perkhidmatan yang boleh dijejaki dan simpan bukti penghantaran anda.

 

Maklumat Tambahan

Semua barangan hendaklah dikembalikan dalam keadaan yang tidak digunakan dan disertakan dengan kotak kasut dan pembungkusan asal. Jika pemulangan anda diterima dengan kotak kasut yang rosak, AS$5.00 akan ditolak daripada bayaran balik anda untuk menampung kos pembungkusan semula.

Sila pastikan anda mencuba kasut anda di kawasan yang mempunyai permaidani. Kami tidak akan menerima pemulangan kasut yang terdapat tanda pada tapak kasut. Keadaan produk adalah tertakluk kepada budi bicara Salt-Water.

Semua item yang dipulangkan hendaklah mengandungi maklumat mengenai pesanan (nama penuh/alamat e-mel/nombor pesanan/item yang dipulangkan) untuk memproses pembayaran balik anda.

Jangan gunakan kotak kasut sebagai pembungkusan luar kerana ia dikira sebagai sebahagian daripada unit yang dijual.