Penghantaran

Mengimport Notis Pengiriman dan Pemulangan - Coronavirus-19 mengemas kini 17/04/20

Pada masa ini, kami mengendalikan penghantaran Ecommerce seperti biasa tetapi pada kelajuan yang kurang untuk memastikan pasukan gudang kami selamat. Anda akan mendapat pesanan anda, tetapi mungkin mengambil masa 7-10 hari lebih lama daripada biasa, Tolong beri bersama kami semasa kami menyesuaikan diri dengan keadaan berubah setiap hari.

* KAMI SELESAI TIDAK MENERIMA PENYIMPANAN & telah memperpanjang tempoh pulangan selama 90 hari. Tolong jangan hantar item yang anda ingin balik sehingga JULY 2020.

Kami tidak akan bertanggungjawab untuk apa-apa pulangan dihantar sebelum tarikh ini kerana penghantaran telah dikurangkan di depo pulangan dan kami tidak dapat menjamin keselamatan mereka.

Sekiranya keadaan mudah, kami akan menghantar amaran. Sila terus dikemas kini melalui halaman T&C, Facebook kami atau menggunakan borang hubungan kami di laman web.

Kami sangat menyesal atas kesulitan tersebut.

 

Bagi seluruh Asia kami menawarkan pelbagai perkhidmatan termasuk Penghantaran Standard, Penghantaran Ekspres dan Pengiriman Percuma, Penghantaran Percuma melebihi $100.00*

*hanya terdapat di negara yang berkenaan.

Untuk penghantaran khas termasuk Ekspres, kami menawarkan perkhidmatan pintu ke pintu (bukan mel biasa) dan menghendaki seseorang bersedia di lokasi berkenaan semasa waktu bekerja biasa untuk menerima penghantaran tersebut. Kadang-kadang alamat tempat kerja adalah pilihan yang lebih baik atas sebab ini. Kami akan menghantar pakej ke alamat yang diberi tetapi bukan daripada orang kepada orang, oleh itu, sila pastikan orang yang dipercayai akan berada di lokasi berkenaan untuk menerima pakej tersebut.

Kami meminta semua penghantaran khas dipesan sebelum pukul 11 pagi bagi penghantaran pada hari yang sama.

Kami akan menghantar pakej ke alamat yang diberi tetapi bukan daripada orang kepada orang, oleh itu, sila pastikan orang yang dipercayai akan berada di lokasi berkenaan untuk menerima pakej tersebut.

Bagi mel biasa, bayaran pos boleh mengambil masa 2 hingga 5 hari dan kos akhir akan dikira di tempat daftar keluar bergantung kepada poskod/alamat/berat/dimensi.

Penghantaran Percuma (Singapura)

- Dihantar dalam masa 2 hingga 5 hari bekerja dari penerimaan nombor penjejakan

- Untuk dipesan sebelum pukul 11 pagi bagi penghantaran pada hari yang sama

Penghantaran Dijejaki Standard (Asia - Zon 1)

  • Bermula dari AS$10.00
  • Dihantar dalam masa 2 hingga 5 hari bekerja dari penjejakan yang dikeluarkan
  • Pengiriman Percuma untuk pesanan yang melebihi AS$100 di Malaysia

Dijejaki Standard (Zon 2, 3, 4 dan 7)

- Bermula dari AS$8.00

- Dihantar dalam masa 3 hingga 5 hari bekerja dari penjejakan dikeluarkan. 

Penghantaran Ekspres (Zon 1,2,3,4, dan 7)

- Bermula dari AS$10.00

- Dihantar dalam masa 1 hingga 2 hari bekerja dari penjejakan dikeluarkan 

- Untuk dipesan sebelum pukul 11 pagi bagi penghantaran pada hari yang sama

Mel Udara (Zon B dan C, Zon Berdaftar C dan T)

- Bermula dari AS$9.00 

-Dihantar dalam masa 3 hingga 5 hari bekerja dari penjejakan dikeluarkan 

- Untuk dipesan sebelum pukul 11 pagi bagi penghantaran pada hari yang sama

* Kos penghantaran akhir akan dikira di tempat daftar keluar menggunakan alamat, poskod, berat item dan dimensi.

Penghantaran Hari Cuti

Sila ambil perhatian sepanjang tempoh hari kelepasan am (Easter / Krismas / Cuti Bank) penghantaran dan pengiriman akan menjadi lebih lambat. Gudang kami dan semua perkhidmatan Kurier juga berhak mendapat masa rehat dengan keluarga mereka dan sering kali kami bergantung kepada sebilangan kecil kakitangan yang bersemangat untuk bekerja.