Classic Silver

USD$75.00
Sandal Salt-Water Classic berwarna perak ialah sandal sepanjang hari yang anggun. Ia menawarkan bahagian depan bergancu boleh laras dengan potongan pengalihan udara yang elegan pada tali jari kaki. Sandal Classic mengekalkan gaya retro Salt-Water Original dan mempunyai ciri kasut air yang sama seperti semua sandal dalam siri Salt-Water. Tersedia dari saiz Remaja 13 hingga ke saiz Dewasa 9. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Reka bentuk yang ringkas dan bergaya, sandal gancu berganda boleh laras ini untuk kanak-kanak merupakan sandal yang kuat dan tahan lasak yang boleh dipakai di dalam air dan juga dalam pengembaraan harian."