Eksklusif

Shark Original Putih

USD$90.00
Sandal Salt-Water Shark Original - gaya ala nelayan tradisional dengan kulit berkekisi di bahagian atas dan dilengkapi tapak sandal getah Salt-Water yang asli. Menawarkan lebih sedikit perlindungan ke atas jari kaki, sandal ini direka bentuk dengan begitu indah dan sama tahan lasaknya seperti sandal Original - tapi dengan ciri tambahan sandal jari kaki bertutup. Sandal Shark Original berwarna putih ialah sandal air tumit rata klasik untuk wanita. Sebuah arkib yang ditemui dalam katalog belakang lama, sandal dijahit tangan dan dihasilkan dalam bilangan yang terhad di St Louis, Missouri. Sama seperti semua Sandal Salt-Water, sandal ini 100% kalis air.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Shark Original ialah versi dewasa Salt-Water bagi sandal Sun-San Shark. Sandal ini mempunyai tenunan di bahagian hujung kaki bertutup separuh dan lebih pendek dan lebih sempit sedikit daripada sandal lain dalam siri Salt-Water. Anda mungkin perlu menambahkan saiz. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Shark Original diberikan sentuhan kerja tangan dan dihasilkan secara terhad di St Louis, Missouri menggunakan jentera asal 1940-an."