Eksklusif

Shark Original White

USD$90.00
Sandal Salt-Water Shark Original - gaya ala nelayan tradisional dengan kulit bercorak kekisi di bahagian atas dan dilengkapi tapak getah Salt-Water yang asli. Menawarkan lebih sedikit perlindungan ke atas jari kaki, sandal ini direka bentuk dengan begitu indah dan sama tahan lasaknya seperti sandal Original tetapi dengan ciri tambahan jari kaki bertutup. Sandal Shark Original berwarna putih ialah kasut air tumit rata klasik yang terdapat dalam saiz remaja dan juga dewasa. Temuan arkib dalam katalog belakang lama yang dibuat mengikut pesanan menggunakan jentera 1940-an yang asal. Semua sandal Shark Original dijahit tangan dan dihasilkan dalam bilangan yang terhad di St Louis, Missouri. Sama seperti semua Sandal Salt-Water, sandal ini 100% kalis air. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Shark Original ialah versi dewasa Salt-Water bagi sandal Sun-San Shark. Sandal ini mempunyai tenunan di bahagian hujung kaki bertutup separuh dan lebih pendek dan lebih sempit sedikit daripada sandal lain dalam siri Salt-Water. Anda mungkin perlu menambahkan saiz. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal gaya ala nelayan ini menampilkan sandal jari kaki bertutup dengan kekisi kulit di bahagian atas sandal dan dilengkapi tapak sandal getah."