Eksklusif

Shark Original Sawo Matang

USD$90.00
Sandal Salt-Water Shark Original berwarna Sawo Matang ialah gaya arkib yang dikeluarkan semula tetapi masih dibuat menggunakan mesin asal 1940-an. Sandal ini merupakan sebahagian daripada koleksi Salt-Water dan menampilkan kulit kalis air pengenalan kami, gancu kalis karat dan tapak sandal getah tervulkan. Sandal bercorak kekisi gaya ala nelayan tradisional untuk menjadikan sandal jari kaki bertutup yang bergaya - tersedia dalam saiz remaja hingga ke saiz wanita. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Shark Original ialah versi dewasa Salt-Water bagi sandal Sun-San Shark. Sandal ini mempunyai tenunan di bahagian hujung kaki bertutup separuh dan lebih pendek dan lebih sempit sedikit daripada sandal lain dalam siri Salt-Water. Anda mungkin perlu menambahkan saiz. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal gaya ala nelayan ini menampilkan sandal jari kaki bertutup dengan kekisi kulit di bahagian atas sandal dan dilengkapi tapak sandal getah."