Eksklusif

Shark Original Rose Gold

USD$90.00
Temuan arkib dari katalog belakang lama dan dibuat mengikut pesanan menggunakan jentera 1940-an yang asal di St Louis, Missouri - Sandal Shark Original ialah sandal klasik ikonik yang tidak lapuk atau ketinggalan zaman. Ditakrifkan oleh sandal gaya ala nelayan jari kaki bertutup dan dilengkapi tapak getah pengenalan kami - sandal ini bukan sahaja selesa tetapi penuh bergaya yang berwarna emas ros merah. Cara yang hebat untuk menyerlahkan apa jua gaya pakaian dan tersedia dalam saiz sandal remaja dan wanita. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Shark Original ialah versi dewasa Salt-Water bagi sandal Sun-San Shark. Sandal ini mempunyai tenunan di bahagian hujung kaki bertutup separuh dan lebih pendek dan lebih sempit sedikit daripada sandal lain dalam siri Salt-Water. Anda mungkin perlu menambahkan saiz. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal gaya ala nelayan ini menampilkan sandal jari kaki bertutup dengan kekisi kulit di bahagian atas sandal dan dilengkapi tapak sandal getah."