Eksklusif

Shark Original Red

USD$90.00 USD$63.00
Sandal Salt-Water Shark Original berwarna Merah diperbuat daripada 100% kulit kalis air di bahagian atas, menjadikan sandal ini praktikal dan penuh bergaya. Sandal Salt-Water Shark Original kami menampilkan gaya ala nelayan tradisional dengan kulit berkekisi di bahagian atas yang dilengkapi tapak sandal getah tervulkan Salt-Water. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Reka bentuk sandal jari kaki bertutup ialah temuan arkib dari katalog belakang lama dan masih dihasilkan menggunakan jentera asal. Tersedia dalam saiz remaja dan wanita.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Shark Original ialah versi dewasa Salt-Water bagi sandal Sun-San Shark. Sandal ini mempunyai tenunan di bahagian hujung kaki bertutup separuh dan lebih pendek dan lebih sempit sedikit daripada sandal lain dalam siri Salt-Water. Anda mungkin perlu menambahkan saiz. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal gaya ala nelayan ini menampilkan sandal jari kaki bertutup dengan kekisi kulit di bahagian atas sandal dan dilengkapi tapak sandal getah."