Warna M2M

Shark Original Perak

USD$90.00 USD$54.00
Sandal Salt-Water Shark Original yang berwarna Perak ialah sandal dengan simpul metalik gaya terkini di atas sandal wanita gaya ala nelayan tradisional anda. Ia dibuat dengan penuh kemahiran dan indah serta tahan lama sama seperti semua Sandal Salt-Water kami tapi dengan perlindungan yang lebih sedikit di bahagian jari kaki. Sandal Shark Original berwarna perak diperbuat daripada kulit premium di bahagian atas dan merupakan sandal yang penuh bergaya untuk wanita. Temuan arkib dalam katalog belakang yang lama dan kini tersedia dalam bilangan yang terhad, sandal dijahit tangan dan dihasilkan dalam bilangan yang terhad di St Louis, Missouri.
Baca lebih lanjut
Beritahu saya apabila sudah ada stok Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Shark Original ialah versi dewasa Salt-Water bagi sandal Sun-San Shark. Sandal ini mempunyai tenunan di bahagian hujung kaki bertutup separuh dan lebih pendek dan lebih sempit sedikit daripada sandal lain dalam siri Salt-Water. Anda mungkin perlu menambahkan saiz. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Shark Original diberikan sentuhan kerja tangan dan dihasilkan secara terhad di St Louis, Missouri menggunakan jentera asal 1940-an."