Warna M2M

Shark Original Silver

USD$90.00
Sandal Salt-Water Shark Original berwarna Perak direka bentuk dengan sentuhan gaya terkini di atas sandal gaya ala nelayan tradisional anda. Ia dibuat dengan penuh kemahiran dan indah serta tahan lama sama seperti semua Sandal Salt-Water kami tapi dengan perlindungan yang lebih sedikit di bahagian jari kaki. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal Shark Original berwarna perak diperbuat daripada kulit premium di bahagian atas dan merupakan sandal penuh bergaya yang tersedia dalam saiz remaja dan wanita. Temuan arkib dalam katalog belakang yang lama dan kini tersedia dalam bilangan yang terhad, sandal dijahit tangan dan dihasilkan dalam bilangan yang terhad di St Louis, Missouri.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Shark Original ialah versi dewasa Salt-Water bagi sandal Sun-San Shark. Sandal ini mempunyai tenunan di bahagian hujung kaki bertutup separuh dan lebih pendek dan lebih sempit sedikit daripada sandal lain dalam siri Salt-Water. Anda mungkin perlu menambahkan saiz. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal gaya ala nelayan ini menampilkan sandal jari kaki bertutup dengan kekisi kulit di bahagian atas sandal dan dilengkapi tapak sandal getah."