Eksklusif

Shark Original Biru Kelasi

USD$70.00
Sandal Shark Original ialah reka bentuk gaya ala nelayan yang ditemui dalam arkib Sandal Salt-Water Sandal dan dihasilkan semula bagi generasi ini. Sandal dengan bahagian atas kulit menampilkan corak kekisi tradisional dibuat dengan menggunakan tapak getah Salt-Water asal, ia menawarkan perlindungan yang lebih sedikit di atas jari kaki pada masa yang sama mengekalkan keindahan seni tangan dan sama kukuhnya seperti sandal Original. Sandal Shark Original berwarna biru kelasi ialah sandal tumit rata klasik yang sangat sesuai untuk kanak-kanak yang lebih besar dan orang dewasa dan ini merupakan pilihan sandal sekolah yang hebat. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
Beritahu saya apabila sudah ada stok Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Shark Original ialah versi dewasa Salt-Water bagi sandal Sun-San Shark. Sandal ini mempunyai tenunan di bahagian hujung kaki bertutup separuh dan lebih pendek dan lebih sempit sedikit daripada sandal lain dalam siri Salt-Water. Anda mungkin perlu menambahkan saiz. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal gaya ala nelayan ini menampilkan sandal jari kaki bertutup dengan kekisi kulit di bahagian atas sandal dan dilengkapi tapak sandal getah."