Eksklusif

Shark Original Hitam

USD$70.00
Sandal Salt-Water Shark Original yang berwarna Hitam mempamerkan sandal yang bergaya untuk menarik perhatian dan dilengkapi ciri hebat sandal nelayan tradisional dengan kelebihan kasut air tambahan bagi semua Sandal Salt-Water. Menawarkan lebih sedikit perlindungan ke atas jari kaki, sandal ini direka bentuk dengan begitu indah dan sama tahan lasaknya seperti sandal Original. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Semua sandal Shark Originals ialah keluaran semula reka bentuk arkib yang masih dijahit tangan dan dihasilkan dalam bilangan yang terhad di St Louis, Missouri. Tersedia dalam saiz remaja dan kasut peralihan yang hebat dari Sun-San Shark.
Baca lebih lanjut
Beritahu saya apabila sudah ada stok Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Shark Original ialah versi dewasa Salt-Water bagi sandal Sun-San Shark. Sandal ini mempunyai tenunan di bahagian hujung kaki bertutup separuh dan lebih pendek dan lebih sempit sedikit daripada sandal lain dalam siri Salt-Water. Anda mungkin perlu menambahkan saiz. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal gaya ala nelayan ini menampilkan sandal jari kaki bertutup dengan kekisi kulit di bahagian atas sandal dan dilengkapi tapak sandal getah."