Eksklusif

Shark Original Hitam

USD$90.00
Sandal Salt-Water Shark Original yang berwarna Hitam mempamerkan sandal yang bergaya untuk menarik perhatian dan dilengkapi ciri hebat sandal nelayan tradisional dengan kelebihan kasut air tambahan bagi semua Sandal Salt-Water. Menawarkan lebih sedikit perlindungan ke atas jari kaki, sandal ini direka bentuk dengan begitu indah dan sama tahan lasaknya seperti sandal Original. Semua sandal Shark Original merupakan reka bentuk arkib yang dikeluarkan semula yang masih dijahit dengan tangan dan dihasilkan dalam bilangan yang terhad di St Louis, Missouri. Sandal wanita yang unggul untuk bulan peralihan.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Shark Original ialah versi dewasa Salt-Water bagi sandal Sun-San Shark. Sandal ini mempunyai tenunan di bahagian hujung kaki bertutup separuh dan lebih pendek dan lebih sempit sedikit daripada sandal lain dalam siri Salt-Water. Anda mungkin perlu menambahkan saiz. 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Shark Original diberikan sentuhan kerja tangan dan dihasilkan secara terhad di St Louis, Missouri menggunakan jentera asal 1940-an."