Seawee Putih

USD$55.00
Surfer adalah kasut air dua tali klasik anda - kecuali sandal ini diperbuat daripada 100% kulit. Sandal Seawee kami ialah sandal bayi yang hanya terdapat dalam saiz kanak-kanak bertatih yang paling kecil. Dengan tambahan ruang lenturan di bahagian atas jari kaki, ini merupakan sandal bayi baru mula berjalan yang sempurna untuk si pengembara kecil anda. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Semua sandal dalam siri ini dilengkapi tapak sandal pengenalan kami yang lembut dengan gancu kalis karat. Kasut air ini boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Seawee berwarna putih ialah sandal musim panas yang menawan untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan bertatih.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Versi mini sandal Surfer, lengkap dengan gancu jari kaki dan tali pergelangan kaki. Bahagian depan dan belakang boleh laras untuk menyesuaikan kaki yang lebar atau tirus. Celah tambahan dalam tali jari kaki memberikan kefleksibelan tambahan untuk mereka yang baru sahaja mula melangkah.

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sepasang sandal permulaan yang sempurna untuk si pengembara kecil anda, sandal kanak-kanak bertatih ini direka bentuk dengan tambahan ruang lenturan di bahagian atas jari kaki dan merupakan sandal yang sangat lasak untuk dipakai."