Seawee Sawo Matang / Perang Kulit

USD$50.00
Sandal Seawee ialah sandal bayi pengenalan kami dengan tapak yang lembut dan selesa. Satu versi berskala bawah bagi sandal Surfer dengan dua tali bergancu dan tambahan keselesaan ruang di atas jari kaki. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Semua sandal dalam siri Sandal Sun-San dilengkapi kulit asli di bahagian atas dan tapak sandal uretana berspan yang lembut dengan gancu kalis karat. Sandal ini boleh dipakai di dalam air dan dibasuh dengan tangan. Sandal Seawee berwarna sawo matang ialah salah satu sandal kanak-kanak yang paling popular dan laris. Sandal ini boleh dipadankan dengan semua pakaian dan amat sesuai untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Versi mini sandal Surfer, lengkap dengan gancu jari kaki dan tali pergelangan kaki. Bahagian depan dan belakang boleh laras untuk menyesuaikan kaki yang lebar atau tirus. Celah tambahan dalam tali jari kaki memberikan kefleksibelan tambahan untuk mereka yang baru sahaja mula melangkah.

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sepasang sandal permulaan yang sempurna untuk si pengembara kecil anda, sandal kanak-kanak bertatih ini direka bentuk dengan tambahan ruang lenturan di bahagian atas jari kaki dan merupakan sandal yang sangat lasak untuk dipakai."