Warna M2M

Seawee Perak

USD$50.00
Seawee berwarna perak adalah sebahagian daripada siri premium kami dan terdapat dalam kemasan metalik perak lembut. Kasut yang sesuai untuk acara khas. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal Seawee ialah versi mini sandal Sun-San Surfer yang hanya terdapat dalam saiz kanak-kanak bertatih yang paling kecil. Dengan tambahan ruang lenturan di bahagian atas jari kaki, sandal kecil yang teramat lasak untuk dipakai ini ialah sandal permulaan yang sempurna untuk si pengembara kecil anda. Semua sandal dalam siri Sandal Sun-San menampilkan ciri kulit kalis air yang teramat lasak untuk dipakai, tapak sandal uretana berspan dan gancu kalis karat.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Versi mini sandal Surfer, lengkap dengan gancu jari kaki dan tali pergelangan kaki. Bahagian depan dan belakang boleh laras untuk menyesuaikan kaki yang lebar atau tirus. Celah tambahan dalam tali jari kaki memberikan kefleksibelan tambahan untuk mereka yang baru sahaja mula melangkah.

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sepasang sandal permulaan yang sempurna untuk si pengembara kecil anda, sandal kanak-kanak bertatih ini direka bentuk dengan tambahan ruang lenturan di bahagian atas jari kaki dan merupakan sandal yang sangat lasak untuk dipakai."