Seawee Rose Gold

USD$50.00
Versi mini sandal Sun-San Surfer dan hanya terdapat dalam saiz kanak-kanak bertatih yang paling kecil - memperkenalkan sandal bayi Seawee. Dengan tambahan ruang lenturan di bahagian atas jari kaki, sandal kecil yang teramat lasak untuk dipakai ini ialah sepasang kasut permulaan yang sempurna untuk si pengembara kecil anda yang baru mula melangkah. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Semua sandal dalam siri Sandal Sun-San dilengkapi tapak sandal uretana berspan yang lembut dengan gancu kalis karat. Sandal Seawee berwarna Emas Ros Merah ialah kasut acara khas bayi yang sempurna dan terdapat dalam kemasan kulit metalik pucat.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Versi mini sandal Surfer, lengkap dengan gancu jari kaki dan tali pergelangan kaki. Bahagian depan dan belakang boleh laras untuk menyesuaikan kaki yang lebar atau tirus. Celah tambahan dalam tali jari kaki memberikan kefleksibelan tambahan untuk mereka yang baru sahaja mula melangkah.

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sepasang sandal permulaan yang sempurna untuk si pengembara kecil anda, sandal kanak-kanak bertatih ini direka bentuk dengan tambahan ruang lenturan di bahagian atas jari kaki dan merupakan sandal yang sangat lasak untuk dipakai."