Seawee Merah

USD$50.00
Sandal Seawee berwarna merah ialah pilihan yang sangat popular untuk sandal musim panas kanak-kanak bertatih. Sandal ini kelihatan anggun dipakai dan sesuai untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan. Versi mini sandal Sun-San Surfer hanya terdapat dalam saiz kanak-kanak bertatih yang paling kecil - sandal ini telah menambahkan ruang lenturan di bahagian atas jari kaki dan sangat lasak untuk dipakai bagi kanak-kanak yang baru mula berjalan. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Semua sandal dalam siri Sandal Sun-San dilengkapi tapak sandal uretana berspan yang lembut dengan gancu kalis karat. Sandal ini boleh dipakai di dalam air dan dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Versi mini sandal Surfer, lengkap dengan gancu jari kaki dan tali pergelangan kaki. Bahagian depan dan belakang boleh laras untuk menyesuaikan kaki yang lebar atau tirus. Celah tambahan dalam tali jari kaki memberikan kefleksibelan tambahan untuk mereka yang baru sahaja mula melangkah.

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sepasang sandal permulaan yang sempurna untuk si pengembara kecil anda, sandal kanak-kanak bertatih ini direka bentuk dengan tambahan ruang lenturan di bahagian atas jari kaki dan merupakan sandal yang sangat lasak untuk dipakai."