Seawee Biru Kelasi

USD$50.00
Sandal Surfer berwarna sawo matang ialah sandal Jesus dua tali dan dua gancu anda yang klasik - pilihan sempurna untuk melaraskan penyarungan bagi mereka yang berkaki lebar atau tirus. Versi mini sandal Sun-San Surfer hanya terdapat dalam saiz kanak-kanak bertatih yang sangat kecil. Siri sandal Seawee dilengkapi tapak sandal uretana berspan yang lembut dengan gancu kalis karat. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal ini merupakan kasut air kanak-kanak bertatih yang ideal malah boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Sandal Seawee berwarna biru kelasi ialah sandal musim panas klasik untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan bertatih. Dengan tambahan ruang lenturan di bahagian atas jari kaki, sandal kecil yang teramat lasak untuk dipakai ini ialah sandal permulaan yang sempurna untuk si pengembara kecil anda.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Versi mini sandal Surfer, lengkap dengan gancu jari kaki dan tali pergelangan kaki. Bahagian depan dan belakang boleh laras untuk menyesuaikan kaki yang lebar atau tirus. Celah tambahan dalam tali jari kaki memberikan kefleksibelan tambahan untuk mereka yang baru sahaja mula melangkah.

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sepasang sandal permulaan yang sempurna untuk si pengembara kecil anda, sandal kanak-kanak bertatih ini direka bentuk dengan tambahan ruang lenturan di bahagian atas jari kaki dan merupakan sandal yang sangat lasak untuk dipakai."