Seawee Coklat

USD$50.00
Versi mini sandal Surfer hanya terdapat dalam saiz sandal kanak-kanak bertatih yang paling kecil. Dengan tambahan ruang lenturan di bahagian atas jari kaki, sandal kecil yang teramat lasak untuk dipakai ini ialah sandal permulaan yang sempurna untuk si pengembara kecil anda. Semua sandal dalam siri Sun-San dilengkapi tapak sandal uretana yang lembut dengan gancu kalis karat. Sandal ini boleh dipakai di dalam air dan dibasuh dengan cucian mesin menggunakan air sejuk. Seawee berwarna coklat ialah sandal yang menawan untuk kanak-kanak lelaki atau perempuan bertatih. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Versi mini sandal Surfer, lengkap dengan gancu jari kaki dan tali pergelangan kaki. Bahagian depan dan belakang boleh laras untuk menyesuaikan kaki yang lebar atau tirus. Celah tambahan dalam tali jari kaki memberikan kefleksibelan tambahan untuk mereka yang baru sahaja mula melangkah.

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sepasang sandal permulaan yang sempurna untuk si pengembara kecil anda, sandal kanak-kanak bertatih ini direka bentuk dengan tambahan ruang lenturan di bahagian atas jari kaki dan merupakan sandal yang sangat lasak untuk dipakai."