Original Sawo Matang

dari USD$60.00

Sandal Salt-Water berwarna sawo matang ialah sandal Salt-Water yang pertama dihasilkan dari bengkel Hoy pada tahun 1944. Selepas lebih 75 tahun kemudian dan reka bentuk sandal ikonik ini masih menjadi kesukaan ramai. Ini adalah sandal klasik yang ringkas dan mudah dipadankan serta kelihatan cantik pada semua warna kulit. Sandal Original Salt-Water berwarna sawo matang mempunyai ciri pengenalan kami iaitu tapak sandal yang dijahit halus dan rapi serta anyaman kulit kalis air di bahagian atas sandal. Semua sandal Salt-Waters dilengkapi gancu kalis karat, boleh dipakai di dalam air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Sandal ini ditawarkan dari saiz kanak-kanak hingga ke saiz dewasa.

Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."