Original Perak

dari USD$65.00
Sandal Original berwarna perak ialah sebahagian daripada sandal siri premium dan terdapat dalam rona metalik pucat yang indah dan boleh dipakai setiap hari atau untuk acara berpakaian rasmi. Sekiranya anda sedang mencari kasut musim panas yang bergaya dan selesa untuk anak kecil anda, sandal berwarna perak kami ini sememangnya pilihan terbaik. Ditakrifkan oleh tapak sandal getah yang dijahit halus dan rapi serta tenunan kulit di bahagian atas, semua sandal Salt-Water Original menampilkan gancu kalis karat, boleh dipakai di dalam air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Sandal ini ditawarkan dari saiz kanak-kanak hingga ke saiz Dewasa. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."