Original Merah

dari USD$60.00

Sandal Salt-Water berwarna merah ialah salah satu warna yang paling popular dan merupakan sandal musim panas yang sesuai untuk semua. Sandal ini amat anggun apabila dipadakan dengan sepasang seluar jean atau gaun majlis teh - ia pastinya akan menyerlahkan warna apa jua pakaian musim panas. Sama seperti semua sandal Originals, Salt-Water Original berwarna merah ditakrifkan dengan reka bentuk tenunan kulit, tapak sandal getah tervulkan yang dijahit tangan dan kualiti kasut air. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. 

Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."