Original Biru Kelasi

dari USD$60.00
Keluaran model pertama dari bengkel Walter Hoys pada tahun 1944, Sandal Original Salt-Water amat menyerlah berbanding sandal musim panas yang lain dengan kulit kalis air di bahagian atas, tapak sandal yang dijahit halus dan rapi serta gancu kalis karat. Semua sandal kami boleh dipakai di dalam air dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen lembut. Sandal ini tersedia dalam saiz kanak-kanak hingga ke saiz dewasa. Semua saiz kanak-kanak dibuat dengan kancing velcro di bawah gancu faux mengelilingi pergelangan kaki untuk memudahkan pergerakan setiap hari. Seperti yang kita lihat dipakai oleh anak-anak perempuan Dave Grohl dan Toby Maguires, sandal Salt-Water berwarna biru kelasi merupakan salah satu sandal yang paling popular dan laris, sandal ini sangat sesuai sebagai kasut sekolah, sandal musim panas - dan juga semua kegunaan pemakaian yang lain!
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal boleh dilaraskan sepenuhnya dengan tali jari kaki dan tali pergelangan kaki bergancu. Ia mempunyai padanan yang semula jadi lebih sempit daripada Original tapi boleh dilaraskan sepenuhnya di sepanjang kaki untuk kelebihan padanan yang lebih luas. Sama seperti semua sandal dalam siri sandal Salt-Water, kami cadangkan bahawa apabila dipakai jari kaki anda di belakang garis jahitan. 

 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Sandal Original untuk kanak-kanak tetap tidak berubah dan menjadi sebahagian daripada kelengkapan pakaian asas di Amerika selama beberapa generasi."