Eksklusif

Original Mash-up Banoffee

USD$80.00
Banoffee Mash-Up adalah lazat, sama seperti namanya. Anyaman kulit berwarna kuning berkilat dan sawo matang dengan perincian emas memberikan simpul yang menceriakan kepada sandal terang kesukaan semua orang. Semua Sandal Salt-Water diperbuat daripada 100% kulit kalis air, dilengkapi gancu kalis karat dan boleh dibasuh dengan tangan menggunakan detergen yang lembut. Semua Sandal Mash-Up dibuat mengikut tempahan dalam jumlah yang terhad pada jentera asal yang digunakan sejak 1940, dijahit tangan dan dikeluarkan di AS.
Baca lebih lanjut
  • uk
  • eu
  • kami
Beritahu saya apabila sudah ada stok

Maklumat dan Penjagaan

Sandal Original ialah sandal dengan ruang kaki yang besar dan selesa bagi mereka yang berkaki lebar. Sebelum anda menyarungnya buat kali pertama, regangkan tali jari kaki dan dengan perlahan-lahan bengkokkan tapak untuk melegakan tapak kaki. Paling baik dengan jari kaki di belakang garis jahitan apabila dipakai. Jangan terlalu besar untuk kanak-kanak dengan harapan sandal akan boleh tahan lebih lama - anda tidak mahu si penggunanya tersandung! 

Penghantaran dan Pemulangan

 

"Semua Sandal Mash Up kami dibuat dalam jumlah yang terhad pada jentera asal yang digunakan pada 1940-an di Kilang Hoy yang terletak di Amerika Syarikat."